Update: Sporten met Corona-maatregelen

Het Sparta protocol verantwoord sporten is aangepast op basis van de geldende landelijke maatregelen van 14 oktober 2020.

De laatste versie staat hier:

Protocol verantwoord sporten Sparta_versie 30 oktober

We vragen jullie allemaal het protocol goed te lezen en je te houden aan deze richtlijnen. Als we met elkaar alert zijn op het naleven van de afspraken kunnen we hopelijk blijven door sporten. 

Want we kunnen jullie melden dat gelukkig bijna alle leden weer aan het sporten zijn! Ook de 18+ leden kunnen nog steeds sporten met de aangepaste richtlijnen. 

Er is helaas nog steeds 1 uur wat nog niet is gestart; het kleuter-uur in de wipstrik. Dit heeft te maken met het schoonmaakrooster van de gemeente. We bieden wel een alternatief aan op maandagmiddag 17.00 in Sporthal Zwolle Zuid. 

We willen extra benadrukken, dat kinderen die verkouden zijn niet mogen sporten. Ook al mogen ze wel naar school, voor sporten geldt nog steeds de regel: bij klachten, blijf thuis! 

Zoals in het protocol ook te lezen is, vragen we iedereen zich goed te houden aan de aanwijzingen en regels van de verschillende accommodaties. Deze regels zijn gemaakt zodat het sporten kan blijven doorgaan. 

We hopen op alle medewerking. Dan sporten we veilig door!


Calibris Kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport.

Like ons op facebook!