Kijklessen

Beste ouders/verzorgers en Spartaleden,

Om drukte in de zalen te voorkomen en om te zorgen dat de kinderen optimaal kunnen turnen op hun training, gaan er na de voorjaarsvakantie (vanaf week 9, ma. 27 feb 2017) een aantal dingen veranderen op de lessen:

Allereerst willen wij u erop wijzen dat het niet toegestaan is om met normale schoenen (buiten schoenen) de sportzaal te betreden. Wanneer u op de sportvloer komt, wordt u verzocht uw schoenen uit te doen.

Verder gaan wij (ongeveer)1 keer in de 2 maanden een week met kijk-lessen organiseren. Bij deze kijklessen zijn alle ouders/verzorgers welkom om te komen kijken naar de training van uw zoon of dochter. In het onderstaande overzichtje vindt u de komende kijklessen tot aan de zomervakantie.

Week 11 Maandag 13 maart t/m vrijdag 17 maart

Week 19 Maandag 8 mei t/m vrijdag 12 mei

Week 26 Maandag 26 juni t/m vrijdag 30 juni

Wanneer het geen kijkles is, wordt u verzocht niet voor, tijdens of na* de training in de zaal te komen, (ook niet op de tribune of bank aan de kant van de zaal). Op deze manier kunnen de turn(st)ers niet afgeleid worden en wordt het niet te druk in de zaal. Bij de locatie “sporthal Zuid” kunt u er gebruik van maken om in de kantine te wachten. Bij locatie “Wipstrik” en “Stadshagen” hebben wij deze optie helaas niet, u kunt hier eventueel wachten in een kleedkamer.

* Mocht u vragen hebben voor de train(st)er van de groep van uw zoon of dochter, dan kunt u deze stellen na de training.

We hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en we zien u graag op de kijklessen.

CalibrisCalibris Kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport.

Like ons op facebook!