Algemene ledenvergadering (ALV)

Op 14 september 2022 19:30 uur vindt de algemene ledenvergadering plaats in het Kantoor Sportservice Zwolle, Stadionsplein 23 (PEC stadion).

Onderwerpen die sowieso aan bod komen:

  • bestuurswissel
  • financiële situatie
  • lopende processen
  • ideeën voor de toekomst

Maandag 17 januari starten de lessen weer!

Beste turnsters & ouders/verzorgers van Sparta,

Wij mogen weer! Gisteren werd tijdens de persconferentie duidelijk dat sinds vandaag de binnensportlocaties weer open mogen en wij ook weer in de zaal mogen trainen. Daar zijn wij heel erg blij mee.

Vanaf komende week zullen de reguliere lessen weer plaatsvinden. Alle kinderen zijn weer welkom op de les waar ze ingeschreven staan. 

Let op:

Er is geen publiek toegestaan en de vraag om de kinderen bij de deur af te zetten. De kleedkamers zijn voor de kinderen wel geopend. Wanneer u als ouder/verzorger toch kort naar binnen zou moeten, zult u bij de sporthal zwolle zuid een geldige coronapas en ID bij de hand hebben om aan het personeel van de sporthal te kunnen tonen. Ook zult u dan een mondkapje moeten dragen. 

Wij kijken er naar uit om de kinderen weer in de zaal te zien.

Met sportieve groet,

Team Sparta

Start nieuwe seizoen 30 augustus!

Hallo Allemaal,

We hopen dat jullie een hele fijne vakantie hebben gehad. En dat jullie weer veel zin hebben om bij ons te komen turnen! Onze trainsters en vrijwilligers zijn al weer hard aan de slag met de voorbereidingen om er een mooi jaar van te maken.

Om alles goed te regelen en weer op orde te maken, starten onze lessen een week nadat de scholen weer zijn begonnen. En zijn jullie allemaal weer van harte welkom vanaf maandag 30 augustus

GIGA

Onze enthousiaste activiteitencommissie GIGA is al weer bezig met de voorbereidingen van de inmiddels welbekende activiteiten, zoals de vossenjacht, pietengym, knutselochtend, kamp en ons clubblad de Spartief. Helaas konden de afgelopen jaren een flink aantal van deze activiteiten niet doorgaan i.vm. Corona. We hopen jullie dit jaar weer op alle activiteiten te mogen ontvangen. Houd de Spartief, briefjes op de les en de sociale media in de gaten wanneer ze georganiseerd worden.

Bestuur

In het afgelopen jaar hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden, die ons al jarenlang ondersteund hebben. We beginnen daarom het jaar met een klein bestuur en zijn daarom naarstig op zoek naar aanvulling van het team. Dus ben je iemand of ken je iemand die ons zou kunnen helpen, dan horen we het heel graag. Je hoeft geen kennis van turnen te hebben, we hebben vooral het extra paar handen nodig voor de taken achter de schermen. Voor informatie kan je mailen naar info@cgvspartazwolle.nl

Sociale media

Volg ons op Facebook en Instagram voor alle nieuwtjes, leuke foto’s en activiteiten.

Facebook: Sparta Zwolle

Instagram: cgvspartazwolle

Een zonnige groet namens het team van Sparta!

Update: Sporten met Corona-maatregelen

Het Sparta protocol verantwoord sporten is aangepast op basis van de geldende landelijke maatregelen van 14 oktober 2020.

De laatste versie staat hier:

Protocol verantwoord sporten Sparta_versie 30 oktober

We vragen jullie allemaal het protocol goed te lezen en je te houden aan deze richtlijnen. Als we met elkaar alert zijn op het naleven van de afspraken kunnen we hopelijk blijven door sporten. 

Want we kunnen jullie melden dat gelukkig bijna alle leden weer aan het sporten zijn! Ook de 18+ leden kunnen nog steeds sporten met de aangepaste richtlijnen. 

Er is helaas nog steeds 1 uur wat nog niet is gestart; het kleuter-uur in de wipstrik. Dit heeft te maken met het schoonmaakrooster van de gemeente. We bieden wel een alternatief aan op maandagmiddag 17.00 in Sporthal Zwolle Zuid. 

We willen extra benadrukken, dat kinderen die verkouden zijn niet mogen sporten. Ook al mogen ze wel naar school, voor sporten geldt nog steeds de regel: bij klachten, blijf thuis! 

Zoals in het protocol ook te lezen is, vragen we iedereen zich goed te houden aan de aanwijzingen en regels van de verschillende accommodaties. Deze regels zijn gemaakt zodat het sporten kan blijven doorgaan. 

We hopen op alle medewerking. Dan sporten we veilig door!

❗️Start (sommige) turnlessen:

Aankomend maandag start officieel het nieuwe Sparta-turnseizoen. We hebben er veel zin in om (eindelijk) de lessen weer op te pakken!🤸‍♀️

Echter moeten we jullie helaas mededelen dat nog niet alle gymzalen vrijgegeven zijn. De gemeentezalen (van sport service Zwolle) zullen in elk geval tot 1 september nog gesloten zijn.

Aankomende maandag (24 augustus) kunnen alle leden op de volgende locaties WEL weer komen turnen:

  • Sporthal Zuid (Zwolle Zuid)
  • Calo Windesheim (16+ groep)

Tijdens de lessen moeten de leden zich wel aan het onderstaande protocol houden

Leden van de onze andere locaties krijgen na 1 september nader bericht wanneer zij hun lessen weer kunnen oppakken. Dit gaat om:

  • wipstrik (gymzaal Geert Grote school)
  • stadshagen (bewegingshuis)
  • G gym

We vinden het jammer dat niet al onze leden volgende week van start kunnen, maar helaas is het even niet anders.

We hopen jullie snel weer te zien!!💪🏼😁


Calibris Kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport.

Like ons op facebook!